Turbo G5 picture

Aerzen Turbo Generation 5

De nieuwe prestatieklasse

Speciaal ontwikkeld voor grote volumestromen van 4.000 m3/h tot 13.200 m3/h biedt Aerzen met de Generation 5 turboblowers innovatieve technologie aan die een maximum aan energie efficiency biedt.De toerentalgeregelde en olievrij werkende stromingsmachines zijn state-of-the-art in compressortechnologie met doorslaggevende voordelen in hun toepassing in beluchtingsprocessen in de afvalwaterzuivering.

Delta Hybrid Produkt

Delta Hybrid

Met de expertise van twee werelden

Met de ervaring in het bouwen van draaizuigermachines sinds 1868 en schroefcompressoren sinds 1943 zet Aerzen telkens weer nieuwe maatstaven met betrekking tot kwaliteit in innovaties bij twee-assige draaizuigermachines.

Dinnissen Preview

Dinnissen vertelt 't u zelf

"Gegarandeerd oilevrije blowertechniek is een must voor onze klant Dinnissen. Als designers en bouwers van deze nieuwe mengfabriek stellen ze hoge eisen aan de betrouwbaarheid van de pneumatische transportsystemen. In samenwerking met onze klant installeerden we drie olievrije Delta blowers in de nieuwe fabriek. Waarom Dinnissen voor Aerzen gaat? Kwaliteit. Ze eisen hoogwaardige aggregaten en een uitgebreid leveringsprogramma. Een range die aansluit bij de vele verschillende procesinstallaties die ze ontwikkelen."

Beurzen

Aqua Nederland

Aquamesse Logo

21.03.2017 — 23.03.2017
Gorinchem/Niederlande - Stand 284
Verdere Vakbeurs-data

New Costumer Journal

com.press 3/2016

Highlights:

  • "We purify our wastewater optimally
  • Meeting point for specialists from the pharmaceutical, chemical and biotech industries
  • AERZEN biogas packages made in India
  • Being cheap is not what counts!
  • Celebration on the occasion of the 25th anniversary
  • Special machine D 98 V makes negative pressure of -950 mbar possible

Read now